«Har hatt svært mange sjefer som ikke aner hva de skal gjøre. Mangel på inspirasjon er ille, mangel på retning og grenser er verst.»

Petter Wallace
«Lørdagene og søndagene mine gjør jeg alt for å beskytte.»
Fra 24. mai 2019 sluttet vi å publisere nye intervjuer på denne siden. Takk for følget!
«Har hatt svært mange sjefer som ikke aner hva de skal gjøre. Mangel på inspirasjon er ille, mangel på retning og grenser er verst.»
Legger meg som regel før kl. 23:00, og våkner uthvilt kl. 06:45. Må alltid lese litt, som regel ender det med et par sider før jeg blir så trøtt at jeg leser samme setning flere ganger. Når jeg skrur på lyset om morgenen, så må jeg ha øynene litt igjen, sånn at det på en måte blir “lys bak øyelokkene” før jeg våkner ordentlig. Får jeg for lite søvn blir jeg sløv og veldig distré.
Frokost er kornblanding med blåbær og banan, og kruttsterk espresso. Gjerne kaffen først. Lunsj spiser vi sammen på jobb. Vi har hver vår uke der vi enten bytter på å kjøpe inn pålegg etc., eller klinker til med litt ekstra. Middag lager mannen jeg bor sammen med. Han lager, mens jeg får nyte bare å spise. Jeg er heldig.
Før store scenejobber eller premierer kan jeg ikke spise, så i intense arbeidsperioder glemmer jeg det helt og er avhengig av å bli påminnet. Glemmer også å drikke vann, kan gå en hel dag uten.
Av restauranter vil jeg trekke fram Smak i Tromsø, herrejemini for en matopplevelse. I min gamle hjemby London er stamstedet for lunsj det brasilianske brasseriet Cabana. Billig, god mat med mye smak for en grei pris. Alltid hyggelige folk.
For tiden driver jeg med planleggingen av Norges største humorfestival: Norsk Revyfestival, inkludert NM i revy. Den finner sted fra 11. – 13. juli på Høylandet i Trøndelag. Jeg lager fagprogram, sideprogram og er med å arrangere konferansen Humor og helse som skal arrangeres parallelt.
Jeg skal også være programleder for Melodi Grand Prix-helaften i NRK P1, lørdag 2. mars. I tillegg kommenterer jeg finalene på radioen.
På jobb setter jeg pris på kreativitet og gode kolleger, også trenger jeg minst én god latter hver dag. Og en sjef som vet hva det innebærer å være nettopp det. Har hatt svært mange som ikke aner hva de skal gjøre. Mangel på inspirasjon er ille, mangel på retning og grenser er verst.
Jeg liker å gå tur og sette meg et sted og bare glane på folk. Lager historier om dem slik jeg tror de er, det bruker jeg i regiarbeidet mitt.
Prøver å ha vaskedag torsdag slik at helgen er fri. Fredagen er litt hellig, da får jeg alltid servert god mat og deilig vin. Og da er det få ting som slår å se på gamle Grand Prix-finaler! Når vi ikke koser oss hjemme, går vi ut og spiser, tar en drink eller fem og ler masse.

«Lørdagene og søndagene mine gjør jeg alt for å beskytte.»

«Setter alltid mobilen i flymodus mens jeg skriver. Ellers krydrer jeg med siggepauser, lett svømming og kaffedates.»

«Vi har hatt tacofredag i snart 14 år – heldigvis har den utviklet seg litt etter hvert som barna har blitt eldre. Har fått oss limepresse, lager Pico de gallo og tortillalefser og sånn.»

«Jeg spiller golf, og det er det jo lett å bli hekta på.»

«Jeg har ofte to bøker på gang samtidig, så får den ene pause og marineres mens jeg jobber på den andre. Idéene kjører karusell oppe i hodet.»

«Jeg har nesten ingen venner! Skjønner faktisk ikke hvor de ble av. Det siste jeg husker er at jeg fikk tre barn, så fylte jeg 30 og hadde nesten ingen å invitere.»

«Jeg hører helst på artister som First Aid Kit, Léon eller Maggie Rogers når jeg må konsentrere meg.»

«Ofte bruker jeg også YouTube som om det var podcast. Det vil si, jeg hører kun på audio selv om jeg spiller av en video.»

«Jeg tror jeg må vurdere et voksenliv hvor dagsfylla tar over for den mer anerkjente måten å feste på.»

«Som kommunikasjonssjef i en fotballklubb er det ofte lange dager, og jeg er stort sett alltid på jobb.»

«Jeg får sånne raptuser, så for et par måneder siden begynte jeg å male. Da går jeg gjerne all in og handler alt utstyr jeg trenger, men det varer dessverre ikke så lenge.»

«Jeg er glad i et hektisk program, men synes likevel det er viktig å ta seg tid til å stoppe ved kaffemaskinen for å diskutere små og store saker.»
Intervjuer.no ble startet høsten 2018, som et slags eksperiment: Ville noen være interessert i å lese når andre står opp, hva de spiser til frokost og hva de gjør med familie og venner på fritiden? Det høres jo ikke automatisk sånn ut.
I 2022 har vi startet et annet prosjekt, kalt Indexi.no. Her vil interessante personer, severdige filmer og bra musikk indekseres løpende.
| Infokapsel | Varighet | Beskrivelse |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |