Hanne Sætre Thunestvedt

«Jeg får sånne raptuser, så for et par måneder siden begynte jeg å male. Da går jeg gjerne all in og handler alt utstyr jeg trenger, men det varer dessverre ikke så lenge.»

Alder: 32 år
Yrke: Prosjektansvarlig i Brak

Søvn

Jeg liker å legge meg tidlig og er ganske god på det. Kan fint legge meg 22.00, men ender jo fort opp med å faffe på telefonen en times tid (skal erstatte telefon med listen over bøker jeg skulle ha lest snart). Jeg står opp rundt kl. 06.30 når jeg hører fra rommet ved siden av «FÆÆÆÆRDI Å SOOOVA». Det er datteren min. Nådeløst tidlig på’an.

Jeg har som regel ikke noe problem med å sovne, men for øyeblikket har vi ingen gardin på soverommet så det føles som om jeg både sovner og våkner i flombelysning. Det beste jeg vet er å kunne drikke kaffe på sengen når jeg våkner, og det gjør jeg så ofte som mulig. Hvis det i tillegg er en sjokoladebit tilgjengelig, da er lykken komplett.

Jeg har funnet ut at 8 timer er optimalt med søvn, men det blir sjelden så mye (tross at jeg legger meg tidlig). Derfor kan jeg ikke sette meg ned på ettermiddagen, for da sovner jeg. Må holde det gående frem til the golden hour: 22.00. Jeg klarer meg ganske bra på lite søvn, men tror kanskje jeg snakker i overkant mye om det på hjemmebane hvis jeg sover for lite. «I natt har jeg faktisk bare sovet 5 timer, tenk det, 5 timer. Altfor lite!»

Mat

Dagens beste måltid er middag! Jeg er så heldig at jeg alltid får servert helt sykt digg middag fra bunn – hver dag. De siste dagene har det vært rekecurry, bakt steinbit og lam (har jo vært påske). Min samboer elsker å lage mat, som gjør han til en suveren kokk og meg til en tilsvarende dårlig kokk. Men jeg har tenkt å skjerpe meg, for det er faktisk kommet til det punktet at jeg kjøper Fjordland når jeg er left to my own devices. Har jo kunnet lage mat en gang i tiden.

Jeg er jo relativt fersk i Bergen, men er skikkelig begeistret for søndagskonseptet til Allmuen, hvor du kan stikke innom og få en superdigg middag til rimelig pris. Ellers har cocktailbaren på BARE mange gode drinker i classy lokaler!

«Jeg elsker nudler av alle slag og spiser gjerne 2-3 pakker til kvelds hvis anledningen byr seg.»

Jobb

Arbeidsdagen begynner som regel kl. 09 og varer til rundt 16. Jobber noen kvelder i måneden og kanskje litt hjemmekontor på kvelder når det trengs.

Begynner dagen med kaffe og må aller først gjennom gjørelisten min. Der skriver jeg ned alt som skal gjøres i prioritert rekkefølge. Etter at jeg har sett over den, leser jeg mail og føyer til det som trengs i gjørelisten. Etter at jeg har fått oversikt kjører jeg i gang. For meg er gjørelister alfa omega, det gjør at jeg kan la jobb ligge igjen når jeg drar hjem – fordi jeg vet at ingenting blir glemt.

Nå for tiden jobber vi mye med Vill Vill Vest Musikkonferanse som går av stabelen for fjerde gang 26. og 27. september i Bergen. Jeg holder blant annet på med å sette sammen et program som handler om kvinnelige ledere i musikkbransjen, et tema jeg er veldig engasjert i. Jeg begynte med det da jeg ble obs på at det faktisk bare er 8 % kvinnelige ledere i musikkbransjen i Bergen (!). Det er få kvinnelige toppledere generelt, men musikkbransjen kommer dårlig ut og jeg vil finne ut hvorfor. Og endre det.

Jeg er veldig glad i å jobbe og tenker nok en del på jobb også på fritiden.

Fritid

Jeg liker å slappe av og har ingen kvaler med å ligge på sofaen og se en bra serie. Men jeg er en ganske sosial type, og får litt noia hvis jeg ikke har vært ute og opplevd noe eller møtt vennene mine på mange dager. Det er viktig for meg. Jeg flyttet jo fra mange gode venner da jeg flyttet til Bergen for to år siden (Shout out til alle dere nydelig Oslo-mennesker

Mer som dette: ,

Steinar Suvatne

«På fritida har jeg hentet fram sexlivsdödaren Football Manager fra kofferten. Da fyker søndagene fort forbi, det kan jeg fortelle.»

Hanna Hagen Bjørgaas

«Prosjektet mitt akkurat nå er skikkelig spennende. Det er skremmende å innrømme, men jeg vil heller lese om kråkespråk og messinglav enn å dra på fest.»

Ingrid Røynesdal

«En evig ambisjon er å stadig gjøre en bedre jobb, og jeg er komfortabel med å være litt misfornøyd med egen innsats.»

Josef Tzegai Yohannes

«Jeg har litt vanskeligheter med å koble av. Med den jobben jeg har så må jeg alltid være tilgjengelig og noen ganger ta avgjørelser med kort tidsfrist.»

Morten Jordal

«Jeg sitter i delvis åpent landskap og vi bytter litt på hvem som spiller på anlegget.»

Vegard Hansen

«Jeg lytter til lydbok før jeg sovner, eller til jeg sovner. Når jeg ikke lenger får med meg sammenhengen slår jeg av og sovner som en stein.»

Diverse

Affi Torabbeigi

«Vi jobber med så små tidsmarginer at det ikke er rom for større forsinkelser. At alle kunder kommer tidsnok til timen sin er utrolig viktig!»

Hanne Sætre Thunestvedt

«Jeg får sånne raptuser, så for et par måneder siden begynte jeg å male. Da går jeg gjerne all in og handler alt utstyr jeg trenger, men det varer dessverre ikke så lenge.»

Nye intervjuer publiseres ikke lenger.

Intervjuer.no ble startet høsten 2018, som et slags eksperiment: Ville noen være interessert i å lese når andre står opp, hva de spiser til frokost og hva de gjør med familie og venner på fritiden? Det høres jo ikke automatisk sånn ut.

I 2022 har vi startet et annet prosjekt, kalt Indexi.no. Her vil interessante personer, severdige filmer og bra musikk indekseres løpende.