Vegard Hansen

«Jeg lytter til lydbok før jeg sovner, eller til jeg sovner. Når jeg ikke lenger får med meg sammenhengen slår jeg av og sovner som en stein.»

Alder: 49 år
Yrke: Fotballtrener

Søvn

Jeg legger meg rundt midnatt og står opp når jeg våkner av meg selv. Jeg bruker ikke vekkerklokke, men pleier å våkne ved 07.30-tiden.

Jeg lytter til lydbok før jeg sovner, eller til jeg sovner. Når jeg ikke lenger får med meg sammenhengen slår jeg av og sovner som en stein. Jeg får nok søvn, men pleier også å lure til meg et kvarters power nap utpå ettermiddagen. Det hjelper veldig, og gjør at jeg kan jobbe lenger og mer utover kvelden. Hvis jeg ikke får nok søvn blir jeg lite opplagt og tung i hodet og føler at jeg ikke får prestert på mitt beste.

Mat

Jeg spiser ett knekkebrød med ost til frokost. Til lunsj spiser jeg det som serveres på jobben, det kan være et par brødskiver, lapskaus, pølser, karbonader eller pasta. Jeg bor alene og gidder ikke lage middag til meg selv. Så da blir det brød/knekkebrød eller rester fra lunsjen til middag og kvelds.

«Jeg spiser alt jeg blir servert, og liker stort sett alt. Veldig takknemlig hvis jeg blir servert varm middag. Mors suppe og kjøtt med sur/søt-saus er favoritten. Og taco. Og asiatisk (litt sterk) mat.»

Jobb

Arbeidsdagen starter rundt 08.30 og varer til ca. kl. 22. Jobben er min lidenskap, så jeg sitter ofte utover kveldene. Akkurat nå driver jeg med markedsarbeid i tillegg til å trene Mjøndalen og forberede laget til seriestart. Jeg er stort sett alltid på jobb. Og jeg liker det.

Fritid

Jeg liker å gå på konsert, og gjerne med et restaurantbesøk i forkant. Lørdagskveldene går gjerne med til å slappe av og forberede søndagens kamp. Hvis det er anledning tar jeg gjerne en tur ut på kvelden, og da helst på konsert. Søndager har vi ofte kamp. Hvis ikke vi spiller selv er det alltids en kamp å se på. Det er lite tid til venner.

Mer som dette:

Tine Eide

«Jeg liker så godt å drømme, og jeg liker så godt å leve, så jeg gleder meg til begge deler.»

Marta Breen

«Jeg leser stort sett tegneserier på senga. Enten en god tegneserieroman eller blader som Pondus.»

Oda Faremo Lindholm

«I helgene sover jeg lenge, spiser lang frokost, trener, drikker kaffe eller øl med en venn og spiser middag med kjæresten min.»

Signe Fuglesteg Luksengard

«Før var eg alltid på jobb, no har eg blitt opptatt av å ha fritid. Har starta å legge igjen macen på studio – slik at eg ikkje kan arbeide til seint.»

Morten Jordal

«Jeg sitter i delvis åpent landskap og vi bytter litt på hvem som spiller på anlegget.»

Tor Øyvind Westbye

«Ofte bruker jeg også YouTube som om det var podcast. Det vil si, jeg hører kun på audio selv om jeg spiller av en video.»

Tina Wulf

«Som kommunikasjonssjef i en fotballklubb er det ofte lange dager, og jeg er stort sett alltid på jobb.»

Tete Lidbom

«Jeg tror jeg må vurdere et voksenliv hvor dagsfylla tar over for den mer anerkjente måten å feste på.»

Diverse

Marianne Pfeffer Gjengedal

«Tiden der matstylister brukte hårspray og erstattet iskrem med potetmos er lenge forbi, jeg bruker utelukkende produsentens egne varer.»

Hugo Strand

«Jeg tror faktisk jeg kunne gitt bort alle feriedager hvis jeg bare fikk beholde helgefrokostene med familien.»

Nye intervjuer publiseres ikke lenger.

Intervjuer.no ble startet høsten 2018, som et slags eksperiment: Ville noen være interessert i å lese når andre står opp, hva de spiser til frokost og hva de gjør med familie og venner på fritiden? Det høres jo ikke automatisk sånn ut.

I 2022 har vi startet et annet prosjekt, kalt Indexi.no. Her vil interessante personer, severdige filmer og bra musikk indekseres løpende.