Jeg jobber i mitt eget selskap og har ikke vanlige arbeidsdager. Det er alltid noe som skal besvares i sosiale medier, alltid noen gode tips som bør legges ut. Men jeg starter likevel på hjemmekontoret hver dag kl. 08 om ikke jeg er ute og reiser. Jeg er mye rundt hos bedrifter, på skoler, konferanser etc. og holder foredrag om miljø og bærekraft. Da prøver jeg å være effektiv og jobbe mens jeg sitter på toget eller flyet. Noen arbeidsdager kan bli svært lange, men jeg er ekstremt glad i å jobbe. Jeg jobber tross alt med noe jeg brenner veldig for!
Jeg jobber nå med folkebevegelsen “Spis opp maten” og er mye på farten. Jeg holder foredrag for skoleelever, studenter, bedrifter og på ulike konferanser. Denne uken har jeg vært på både Mat- og landbrukskonferansen og på oppstart av klimaturné med Østfoldforskning og Østfold kommune. Samtidig har jeg lansert min første bok! Det vil si at den er lagt ut til forhåndssalg hos bokhandlerne på nett. Den kommer fysisk i butikk den 28. februar. Boken heter selvsagt «Spis opp maten». Den gir deg både restematoppskrifter og tips og triks til en mer miljøvennlig livsstil. Den kan lære deg å spare både miljø og lommebok. En vinn-vinn-situasjon som mange liker!
Jeg er nok inne i en periode nå der jeg er svært mye på jobb. Men jeg kobler av med trening og frisk luft. Jeg har også en familie som drar i meg og passer på at jeg ikke jobber absolutt hele tiden. Jeg kan nok bli litt flinkere til å koble ut, ja. Men det er jo så kjekt å jobbe!