Mina Helene Hadjian

«Det er sjelden at jeg får til veldig mye ved å ha hjemmekontor. Jeg må være rundt folk og bli inspirert, for at arbeidsdagen skal bli god.»

Alder: 43 år
Yrke: Radiosjef og ansvarlig redaktør i RøverRadion

Søvn

Jeg prøver å legge meg før kl. 23, og står opp rundt 7. Jeg har ingen spesielle rutiner, annet enn kaffe og snus om morgenen. Uten nok søvn blir jeg ganske fjern når jeg står opp. Typ legger ting i oppvaskmaskinen som egentlig skal i kjøleskapet og sånn.

Mat

Jeg har forferdelige matvaner. Fra jeg var liten har jeg ikke hatt mye sultfølelse. Jeg spiser fordi jeg må. Frokost blir det dårlig med. Hvis hjernen min har våknet sammen med meg om morgenen, klarer jeg å få i meg en smoothie. Lunsj spiser jeg ofte i fengsel, og maten til ansatte der er kjempegod. Etter at jeg fikk barn har jeg blitt flinkere til å lage gode middager, da.

«Jeg elsker persisk og italiensk mat, også hater jeg å lage det selv.»

Jobb

Vanligvis starter dagen med at jeg vekker sønnen min på 2,5 år, i 07-tiden. Vi kjører til barnehagen og jeg kjører videre til togstasjonen, hvor jeg parkerer bilen og tar toget inn til Oslo. Enten jobber jeg i fengselet frem til 15, eller så sitter jeg og skriver og har møter på kontoret vårt. Så er det å komme seg hjem til Fredrikstad med toget for å rekke å hente Henry i barnehagen.

RøverRadion er en veldedig organisasjon, og som alle andre må vi konstant søke om penger og bite negler. Vi er også i stor vekst, noe som ikke passer med summene vi har å operere med. Mer jobb og mindre penger.

Det er sjelden at jeg får til veldig mye ved å ha hjemmekontor. Jeg må være rundt folk og bli inspirert, for at arbeidsdagen skal bli god.

Jeg er bortimot alltid på jobb. Etter Farmen Kjendis-oppholdet har jeg blitt flinkere til å legge bort telefonen og ha fullt fokus på det jeg har hjemme.

Fritid

Når jeg har fri vil jeg være sammen med familien min så mye jeg kan. I helgene sover jeg så lenge jeg får lov til av Henry, før det er opp og lage frokost og gå tur med nakenhunden Magda Laila. Vi elsker å ta turen til Gamlebyen i Fredrikstad. Går innom et marked der, innom lekeplassen og til slutt havner vi på kafé.

Som småbarnsmor er det lite ut på kveldene, så vi besøker heller venner hjemme hos oss eller dem. Da spiser vi sammen og snakker tull.

Mer som dette:

Rikke Askersrud

«Når jobben er å utvikle TV-programmer er det jo også sånn at man er skrudd på hele døgnet. Alt inspirerer og den minste ting kan skape en idé.»

Eline Lund Fjæren

«Setter alltid mobilen i flymodus mens jeg skriver. Ellers krydrer jeg med siggepauser, lett svømming og kaffedates.»

Marte Øien

«I løpet av helgen lager jeg ferdig alle måltidene til lunsj, middag og mellommåltid for påfølgende uke. Putter det i matbokser og setter de klare i kjøleskapet.»

Safina de Klerk

«Jeg spiller volleyball, og ser alltid fram til treninger og kamper. For meg er det den perfekte kombinasjonen av trening og sosialt med fine folk.»

Aon Raza Naqvi

«Jeg elsker gaming. Altså, hvis et maleri, en film eller en låt er kunst, hva er ikke gaming da?»

Markus Igeland

«Siden starten av mars har jeg heller hørt på lydbøker i Storytel. Først hørte jeg på Kosakkene av Leo Tolstoj, og den siste uka har jeg hørt på Grensen av Erika Fatland.»

Anne Nordheim

«Før kløna jeg mye med podkast; lasta ned fra de ulike pod’enes hjemmesider og sleit ofte med å få spilt av eller finne igjen nedlasta episoder.»

Ole Martin Årst (Foto: NRK)

Ole Martin Årst

«Jeg trives når det er mye å gjøre, gjerne litt hektisk. Nå er vi alle medeiere i selskapet og det gjør helt klart noe med motivasjonen.»

Vegard Hansen

«Jeg lytter til lydbok før jeg sovner, eller til jeg sovner. Når jeg ikke lenger får med meg sammenhengen slår jeg av og sovner som en stein.»

Diverse

Hanne Sætre Thunestvedt

«Jeg får sånne raptuser, så for et par måneder siden begynte jeg å male. Da går jeg gjerne all in og handler alt utstyr jeg trenger, men det varer dessverre ikke så lenge.»

Marianne Pfeffer Gjengedal

«Tiden der matstylister brukte hårspray og erstattet iskrem med potetmos er lenge forbi, jeg bruker utelukkende produsentens egne varer.»

Nye intervjuer publiseres hver ukedag.

Intervjuer.no ble startet høsten 2018, som et slags eksperiment: Ville noen være interessert i å lese når andre står opp, hva de spiser til frokost og hva de gjør med familie og venner på fritiden? Det høres jo ikke automatisk sånn ut.