(Foto: Foto: akam1k3)

Michael Ray Vera Cruz Angeles

«På det verste/beste, hvis jeg virkelig må, jobber jeg fra 08 til 02.»

Alder: 30 år ung
Yrke: Fotograf og kreatør

Søvn

Jeg legger meg altfor seint. Burde sove enda mer. Men på grunn av jobbmengde og forhold blir det vanskelig. Legger meg 3-4 og står opp 7-8. Er som regel ganske sliten før jeg legger meg. Så jeg bare sovner. Hvor som helst, haha. Mye sofa. Men før jeg sovner må jeg tenke over hva som skjer dagen etter, det hjelper meg med å stå opp. Alarm er veldig viktig.

Jeg har alltid likt å se på NBA live, og det spilles i USA på kvelden, det vil si på natta i Norge. Det gjør at jeg, siden jeg var ung, har vært oppe lenge og stått opp tidlig for å rekke ting. Jeg merker jo at jeg er trøtt, men fungerer og føler jeg klarer meg på det man kaller veldig lite søvn.

Mat

Spiser når jeg rekker. Helst hele tiden, haha. Men det går som regel i to måltider. Lunsj og middag. Ofte kveldsmat også forsåvidt. Jeg spiser det jeg føler for hele tiden. Veldig glad i mat med mye smak, varm mat, og elsker vann og fersken iste.

«Jeg er alltid på jobb. Er veldig heldig som for det meste jobber med venner.»

Jobb

Det starter med en gang jeg står opp, i 7-8 tiden. Da svarer jeg på mails eller gjør klart til shoot eller reise. Så kan det hende at man har shoots gjennom hele dagen. Jeg liker å få gjort mest mulig, og så lenge kunden er villig til å jobbe på ugunstige tider så skyter vi til seint. Mye møter og planlegging også. Når jeg følger musikere på turné blir det mye reising også. På det verste/beste, hvis jeg virkelig må, jobber jeg fra 08 til 02. Jeg har startet et kreativt studio, så å få Also Known As på beina og rekke alle oppdrag tar all tid om dagen. For at arbeidsdagene skal bli gode er jeg opptatt av planlegging og god stemning. Stresse minst mulig.

Fritid

Jobben min er hobbyen min også. Så jeg elsker å ta bilder utenom jobb. Og basket. Og seff teste nye spisesteder. Jeg jobber som regel med vennene mine, og hvis ikke så møtes vi på steder der de andre vennene jobber. Eller over mat. Alle må spise en gang. Fritid foretrekker jeg å bruke på familie og venner som jeg ellers ikke får vært med.

Mer som dette:

Kari Slaatsveen

«I sommer har jeg syklet noen ganger ned til Tjøme for å sitte barnevakt. Det blir fort rundt 24 mil på halvannet døgn og det gjør meg godt.»

Kjetil Østli

«Det gøyeste er vel de to første timene når man endelig har kommet seg ut og truffet venner. De er magiske. Så blir jeg sliten og vil helst litt tidlig hjem.»

Safina de Klerk

«Jeg spiller volleyball, og ser alltid fram til treninger og kamper. For meg er det den perfekte kombinasjonen av trening og sosialt med fine folk.»

Leikny Øgrim

«Jeg er med i Kvinnegruppa Ottar. Et motto kan være: Har du en kampsak som gjør deg forbanna, så trenger du ikke å kjede deg mer!»

Eline Lund Fjæren

«Setter alltid mobilen i flymodus mens jeg skriver. Ellers krydrer jeg med siggepauser, lett svømming og kaffedates.»

Lasse Marhaug

«Å være kreativ er ikke en gave fra gudene, det er en tilstand av uro man lærer å kanalisere.»

Susanne Grina Lange

«Jeg hører helst på artister som First Aid Kit, Léon eller Maggie Rogers når jeg må konsentrere meg.»

Anne Nordheim

«Før kløna jeg mye med podkast; lasta ned fra de ulike pod’enes hjemmesider og sleit ofte med å få spilt av eller finne igjen nedlasta episoder.»

Ole Martin Årst (Foto: NRK)

Ole Martin Årst

«Jeg trives når det er mye å gjøre, gjerne litt hektisk. Nå er vi alle medeiere i selskapet og det gjør helt klart noe med motivasjonen.»

Vegard Hansen

«Jeg lytter til lydbok før jeg sovner, eller til jeg sovner. Når jeg ikke lenger får med meg sammenhengen slår jeg av og sovner som en stein.»

Diverse

Carina Carl

«Balanse mellom jobb og fritid er ferskvare, og en konstant avveining og prøvelse. Jeg skiller mellom det jeg kan påvirke, og det som er utenfor min kontroll.»

Foto: Espen Sturlason

Ruth Høyland Jønsrud

«Jeg prøver å være flink til å ikke fylle dagene med møter tett i tett, men legge inn tid til løpende oppgaver og etterarbeid etter møter – og ikke minst til å være til stede for medarbeiderne mine.»

Nye intervjuer publiseres ikke lenger.

Intervjuer.no ble startet høsten 2018, som et slags eksperiment: Ville noen være interessert i å lese når andre står opp, hva de spiser til frokost og hva de gjør med familie og venner på fritiden? Det høres jo ikke automatisk sånn ut.

I 2022 har vi startet et annet prosjekt, kalt Indexi.no. Her vil interessante personer, severdige filmer og bra musikk indekseres løpende.