(Foto: Linda Wiken)

Limita Lunde

«Når jeg har fri liker jeg å reise bort fra Oslo. Helst hjem til Vestlandet eller til et reisemål sjukt langt unna Oslo.»

Alder: 35 år
Yrke: Daglig leder og bookingansvarlig på Parkteatret Scene og advokatfullmektig hos Bing Hodneland

Søvn

Jeg legger meg helst mellom 23.00 og 01.00 i ukedagene, og står opp mellom 07.30 og 08.30. I helgene legger jeg meg mellom 03.00 og 06.00 og sover så lenge som overhodet mulig, hehe.
Det første og siste jeg gjør hver morgen og kveld er å sjekke telefonen min, lese nyheter, mail og sosiale medier. Jeg tviler på at jeg får nok søvn, men håper jeg er like god til å skjule det som jeg selv tror.

Mat

Jeg klarer aldri å spise frokost, men spiser rugsprø med svolværpostei til lunsj helst hver eneste dag. Jeg er godt over middels glad i svolværpostei og håper på spons fra Orkla. Middag varierer veldig, fra en brødskive eller to til middag på restaurant. Min favorittrestaurant var Pjoltergeist, som nå dessverre ikke finnes lenger. Finnes ingen steder i Oslo som er like bra, men Brutus er ganske nærme.

Jobb

Arbeidsdagen min starter mellom 08.30 og 10.00 avhengig av om jeg er på Parkteatret eller Bing Hodneland den dagen. Den varer til jeg er ferdig med dagens gjøremål, som kan ta alt fra 8 til 12 timer.

Det som skal til for at arbeidsdagen skal være produktiv er strøm på Mac, mobil, Internett og kaffe. Jeg er nok stort sett alltid tilgjengelig for jobben, ettersom jeg er daglig leder, men føler at jeg klarer å koble av når det trengs.

Fritid

Når jeg har fri liker jeg å reise bort fra Oslo. Helst hjem til Vestlandet eller til et reisemål sjukt langt unna Oslo. Og på en typisk søndag ser jeg helst på kleine dokumentarer om feilslåtte musikkfestivaler (sist representert ved Fyre Festival-dokuen, som for øvrig er obligatorisk føde for alle i musikkbransjen), og så mye Modern Family som mulig.

Mer som dette: ,

Hanne-Lene Dahlgren

«Jeg gjorde hobbyen min om til jobb da jeg sluttet i Google for å jobbe med å få flere nordmenn til å få øynene opp for vegetarmat.»

Rasmus Giæver Wold

«Jeg jobber veldig lite hvis jeg skal være ærlig. Jeg føler jeg lurer systemet litt.»

Mette Nygård Havre (Foto: Christin Eide)

Mette Nygård Havre

«Jeg har prøvd å legge bort telefonen om kvelden, men da sover jeg bare dårligere. Jeg trenger en liten oppdatering før jeg klarer å koble av.»

Marta Breen

«Jeg leser stort sett tegneserier på senga. Enten en god tegneserieroman eller blader som Pondus.»

Kaja Gunnufsen

«Selv om jeg er bedagelig anlagt blir jeg fort rastløs hjemme. Jeg er nok litt «typisk norsk», og må opp og ut av døra hvis det er fint vær.»

Matias Hilmar Iversen

«Før hørte jeg alltid på P2, men etter at Trump ble valgt hører jeg bare på podcast og jazz om morgenen.»

Tor Øyvind Westbye

«Ofte bruker jeg også YouTube som om det var podcast. Det vil si, jeg hører kun på audio selv om jeg spiller av en video.»

Johanne Magnus

«Når jeg jobber hjemme tar jeg meg selv i å høre på Norgesglasset. Det er koselig.»

Vegard Hansen

«Jeg lytter til lydbok før jeg sovner, eller til jeg sovner. Når jeg ikke lenger får med meg sammenhengen slår jeg av og sovner som en stein.»

Svein Graff

«Én er blitt ordfører, tre har lederjobber i NRK og én kommunikasjonsrådgiver med krisekommunikasjon som spesialfelt – så vi er godt skodd.»

Diverse

Wasim Zahid

«Det beste jeg vet er å ligge på sofaen og se på TV-serier sammen med kona.»

Jimmy Westerheim

«For meg gir det ikke mening å ‘koble av’. Jobben min er både jobb, passion og fritid, og jeg har familie, venner og mening på arbeidsplassen.»

Nye intervjuer publiseres ikke lenger.

Intervjuer.no ble startet høsten 2018, som et slags eksperiment: Ville noen være interessert i å lese når andre står opp, hva de spiser til frokost og hva de gjør med familie og venner på fritiden? Det høres jo ikke automatisk sånn ut.

I 2022 har vi startet et annet prosjekt, kalt Indexi.no. Her vil interessante personer, severdige filmer og bra musikk indekseres løpende.