Frokost: havregrøt, müsli eller brødskiver. Og en grapefrukt. Lunsj: matpakke med brødskive eller bønnesalat. Middag: ganske standard norske middager for det meste – fisk, kjøtt, suppe, salat. Et par dager i uken vegetarisk. Det er ofte jeg som lager middagen hjemme, så jeg er blitt ganske god på å lage noe på en halvtime.
Jeg liker sterk mat, gjerne veldig sterk. Jeg er også gastronomisk eventyrlysten når jeg er ute på reise, og det har resultert i at jeg har spist alt fra silkelarver, skorpioner, grisehjerne og det som verre er. Elsker gatemat i Asia, India og Mexico. Men det er jo bare snakk om kulturforskjeller – det norske smalahove er drøyere enn det meste man får rundt i verden.
Jeg drikker ikke alkohol, har aldri gjort det. Men jeg drikker veldig mye kinesisk te som jeg bestiller fra Kina. Er helt nerd på det og har masse teutstyr, er opptatt av trekketid og temperatur. Det er blitt en lidenskap, sikkert med mange paralleller til de som er opptatt av vin og whisky. Jeg kjøper blant annet en type mørk te som heter puerh, som oksiderer over tid og dermed blir bedre med årene. Den lages ofte i kakeform som man lagrer.