Før jeg ble gravid var jeg kaffeavhengig og måtte ha det hver eneste morgen, men en dag våknet jeg av at jeg hadde fullstendig avsmak for det. Det var fælt, jeg hadde hodepine i over to døgn. Jeg regner med at jeg kommer til å drikke like mye kaffe som før når barnet er født.
Jeg spiser alltid frokost. Hvis jeg ikke får spist frokost blir jeg skikkelig gretten. Det er mitt favorittmåltid, selv om det er det måltidet det er minst variasjon over. Som oftest spiser jeg yoghurt og müsli, eller havregrøt med peanøttsmør og banan. Noen ganger spiser jeg brødskiver til frokost.
Til lunsj spiser jeg ofte restemat fra gårsdagens middag, eller jeg spiser brødskiver eller lager en salat. Når jeg lager salat blander jeg litt av hvert av det som finnes i kjøleskapet, det varierer, bortsett fra at en av ingrediensene nesten alltid er raspet gulrot. Jeg spiser gjerne brød til. Jeg er veldig glad i brød og jeg tror ikke det går en dag uten at jeg spiser brød. Det går ikke an å bli mett uten brød.
For tiden bor vi i England og her er det skikkelig dårlig brød – det er alltid det jeg savner mest når jeg er i utlandet: skikkelig, grovt brød. Ektemannen og jeg bytter på å lage middag. Når jeg lager middag, lager jeg ofte veganske eller vegetariske retter. Jeg er veldig glad i mat med mye krydder, og rangerer mat fra Sørøst-Asia på toppen av alle kjøkken (særlig indonesisk mat). Jeg har til og med en riskoker. Mat fra Midtøsten rangerer som en god nummer to.
Jeg hater egg. Egg som en ingrediens går greit, men jeg hater alle retter som er basert på egg. Omelett, eggerøre, speilegg, kokt egg osv. Jeg får brekninger av det, og det har alltid vært sånn. På et tidspunkt prøvde jeg å lære meg å like egg, siden jeg liker tanken på hvor lett det er å lage seg et måltid med bare noen få ingredienser (som f.eks. en omelett), men jeg klarte det ikke. Jeg synes egg både smaker og lukter helt motbydelig.