Frokost blir vanligvis restene etter Mio, eller så hiver jeg i meg en banan mens jeg smører matpakke eller på vei ut døra. Frokostvanene er ikke særlig gode i hverdagen, men vi koser oss til gjengjeld veldig mye med helgefrokoster! Da lager vi gjerne amerikanske pannekaker, rundstykker, eggerøre og bacon! Jeg lever ganske nøkternt, men det er ett sted jeg sløser, og det er til lunsj. Jeg syns det er kjedelig med matpakke, og er dårlig til å planlegge innkjøp så jeg ender altfor ofte med å kjøpe sandwich eller salat på kafé. Men den siste måneden har jeg prøvd å endre på denne uvanen, og vært mye flinkere til å ta med matpakke på jobb. Dødskjedelig, men fornuftig. Mannen min er mye flinkere til å lage mat enn meg, så han lager ofte middag. Han er veldig god på å lage gode vegetarretter som er smakfulle og billige – mye mat fra midtøsten. Hvis jeg lager middag blir det klassisk husmannskost: fiskekaker, suppe, pølsegrateng, kokt torsk også videre.
Jeg slutta å snuse for noen måneder siden, og har begynt å legge til meg en ny (u)vane; hver gang jeg sitter på buss/tog/bil må jeg ha noe å spise på HELE tiden. Tror det er fordi savnet etter snus er sterkest hos meg når jeg nettopp sitter i ulike transportmidler. For å dempe savnet erstatter jeg snusen med mat. Det kan være gulrøtter, yoghurt, svisker, frukt eller godteri.
Jeg liker å spise lunsj på Grådi, middag på Brutus og drikke kaffe på Stockfleths i Gamlebyen. Jeg drikker vanligvis øl hvis jeg er ute. Favorittdrinken min er White Russian. Jo mer fløte jo bedre! Men for et par år siden drakk jeg meg full utelukkende på White Russian – tror jeg drakk 6 eller 7 på rad, og etter det har jeg ikke drukket det mer.