(Foto: TV3)

Christer Falck

«Det går mest i jobb, og jeg møter egentlig aldri venner.»

Alder: 49 år
Yrke: Platearbeider

Søvn

Jeg står opp kl. 07.00 annenhver uke, når jeg har barna. 08.00 de ukene jeg har barnefri. Jeg sover stort sett 7 timer per dag. I helgene kanskje 8-9, om jeg har barnefri. Blir helt lik uansett hvor mye søvn jeg får. Lar ikke søvn påvirke humøret mitt. Når jeg har barna er rutinen som følger: Vekker ungene, lager frokost, lager matpakke, sender ungene ut døra, dusjer og går på jobb. Uten barn: Dusjer og går rett på jobb.

Mat

Spiser sjelden frokost, men lager mat til ungene. Spiser mye lunsj, mest brødskiver. Overspiser til middag og er mett helt til jeg legger meg. Spiser som regel to måltider per dag, og noen ganger tre. Ganske laidback når det kommer til mat og drikke. Men generelt spiser og drikker jeg mye når jeg først gjør det. Pizza Quattro Formaggi, grønn thaisuppe med kylling, chicken tikka masala, sushi. Generelt glad i italiensk mat.

«Favorittrestaurant er Tuk Tuk Thai i Møllergata. Favorittdrikke er smoothie med eplejuice, blåbær, banan, yoghurt, kanel og valnøtter.»

Jobb

Jeg begynner å jobbe rundt 8.30, også jobber jeg til jeg sovner, som regel rundt midnatt. Til en hver tid slipper jeg en haug CD-bokser og bøker, samt arrangerer et tyvetalls konserter. Nå har jeg også laget min første festival. Kobler ikke av – er alltid på jobb.

Fritid

Hvis jeg ikke er på kino eller jobber, er jeg alltid hjemme. Prøver å unngå folk. Liker å spille fussball, lese og tråle platebutikker. Om jeg har unger, er jeg veldig aktiv. Prøver å kombinere ungenes ønsker, som ofte spriker i alle retninger. En klassisk helg er vi først i en eller annen klatrepark, spiller fotball på løkka, ender på kino og spiser indisk middag i sentrum. Musikk er livet mitt. Ferier blir ofte lagt til et eller annet sted hvor en artist har konsert. Ellers kan det hende jeg spiller squash eller går i skauen. Utover det er det mest jobb det går i, og jeg møter egentlig aldri venner.

Mer som dette:

Kaveh Rashidi

«Hvis jeg har helt fri en hel helg er jeg sjelden hjemme. På sommerhalvåret er jeg på fisketur i telt, og i vinterhalvåret er det fjellet. Da girer jeg ned, lever enklere og får ned pulsen.»

Gunnar Tjomlid

«Hobbyer er for det meste foto/video, YouTube-binging og onani. Sistnevnte tar en del tid, men da raner jeg i det minste ingen banker eller går ute og tagger.»

Anders Husa

«Det er lenge siden jeg følte jeg hadde typiske lørdager og søndager. Den eneste måten jeg merker at det er helg på er at det slutter å renne inn med e-poster.»

Jarle Savio

Jarle Savio

«Jeg bor på en gård, og nå når det er vår må vi reparere gjerdene etter vinteren, gjøre klar grønnsaksåkeren, koke granskuddsirup, få ferdig drivhuset, flytte humleåkeren og alt annet som hører årstiden til.»

Tor Øyvind Westbye

«Ofte bruker jeg også YouTube som om det var podcast. Det vil si, jeg hører kun på audio selv om jeg spiller av en video.»

Susanne Grina Lange

«Jeg hører helst på artister som First Aid Kit, Léon eller Maggie Rogers når jeg må konsentrere meg.»

Vegard Hansen

«Jeg lytter til lydbok før jeg sovner, eller til jeg sovner. Når jeg ikke lenger får med meg sammenhengen slår jeg av og sovner som en stein.»

Diverse

Foto: Espen Sturlason

Ruth Høyland Jønsrud

«Jeg prøver å være flink til å ikke fylle dagene med møter tett i tett, men legge inn tid til løpende oppgaver og etterarbeid etter møter – og ikke minst til å være til stede for medarbeiderne mine.»

Rune Gjelberg

«Selv om det er hardt å få opp øynene noen ganger, kan jeg ikke tenke meg en bedre måte å våkne på enn en stemme som sier ‘Pappa?’.»

Nye intervjuer publiseres ikke lenger.

Intervjuer.no ble startet høsten 2018, som et slags eksperiment: Ville noen være interessert i å lese når andre står opp, hva de spiser til frokost og hva de gjør med familie og venner på fritiden? Det høres jo ikke automatisk sånn ut.

I 2022 har vi startet et annet prosjekt, kalt Indexi.no. Her vil interessante personer, severdige filmer og bra musikk indekseres løpende.